Aranjamente florale pentru diferite evenimente!

Orice viitoare mireasa isi doreste o nunta de poveste iar pentru implinirea acestui vis e nevoie de aranjamente florale nunta specifice tipului de nunta si nu numai. Cand este vorba de crearea buchetului de mireasa acesta trebuie sa fie unic si in acord cu personalitatea miresei. Daca in trecut florile de portocal erau cel mai des utilizate, fiind simbol al fertilitatii si norocului, in zilele noastre orice floare poate fi folosita pentru a crea un buchet de vis pentru mireasa perfecta si pentru a realiza aranjamente florale nunta pentru o nunta de poveste.

Efectuam la comanda lumanari cununie si botez

Lumanarea de nunta sau de botez are scopul de a lumina noua cale pe care a pornit cuplul sau copilul nou nascut. Exista o multime de combinatii, variante in care acestea se pot orna, totul depinde de imaginatie.

Efectuam la comanda marturii

In ziua de azi marturiile de nunta, pot fi alese in functie de cultura, personalitate, tema aleasa, pot fi chiar personalizate asa cum vreti. Puteti alege dintr-o gama destul de variata articole precum: saculeti de organza cu bombonele, borcanele cu miere, decorate in fel si chip, produse din cristal, rame foto, suporti in forma de miri cu dubla intrebuintare (initial folosit pentru numar de masa, iar mai apoi ca suport de poza pentru invitati), petale de sapun, lumanari, marturii magnetice sau obiecte handmade, in functie de preferinte si de bugete.

Efectuam la comanda cutii trusou

Realizam la comanda diverse cutii pentru trusouri, din carton, din plastic sau combinat plastic si carton.
Cutiile se pot personaliza, la comanda.

Preturile se dau numai transmitandu-ne o cerere de oferta, mentionand cantitatea dorita si alte eventuale detalii.

Candy Bar pentru nunta

Candy Bar-ul personalizat pentru nunta ta este masa cu dulciuri rafinate ce nu poate lipsi de la evenimentul tau, iar produsele pot fi personalizate 100% conform tematicii alese de tine. 

Care este pretul unui Candy Bar? 

Asteptam un email cu cateva detalii sau poti completa formularul pe site, iar noi o sa iti raspundem cu o lista de produse propuse si cu pretul acestora.